facebook

Tasarım Özellikleri

15 yılı aşkın zamandır sektörde bulunan art direktör ünvanlı uzman tasarımcılarımız tarafından hazırlanan tasarımlar ile internet siteniz fark yaratacak. Tüm tasarımlarımız responsive mobil uyumludur. BilgiKurumsal sitemiz ile de 2014 yılında Türkiye'nin en prestijli web tasarım yarışması olan Altın Örümcek'te Bilgi Teknolojileri Donanım / Yazılım kategorisi finalistleri arasında yer aldık.

Mobil Uyumlu(Responsive) Tasarımlar

Tüm web site tasarımlarımız mobil uyumludur. Sitenize mobil cihazlardan girildiğinde mobil uyumlu farklı bir yapıya otomatik olarak geçiş yapılmaktadır. Bu özellik hem sitenizi mobilden ziyaret eden ziyaretçileriniz için hem de Google sıralamanız için önemlidir.

Mobil Uyumlu(Responsive) Tasarımlar
Türkiye Lokasyon

Tasarım Düzenleme

Mevcut şablonlar üzerinde dilediğiniz gibi düzenlemeler yapabilirsiniz. Menü stilleri, özel efektler, arka plan resmi, arka plan rengi, font türü, font rengi, link rengi, başlık rengi, ikon türü gibi birçok ayarı kolayca değiştirebilirsiniz.

Özel CSS ve Özel Javascript

İsteğe bağlı şekilde özel css kodunuzu veya javascript kodunuzu ekleyebilirsiniz. Jquery kütüphanesinde bulunan tüm kodları kullanabilirsiniz.

Özel CSS ve Özel Javascript
Favicon ve Facebook Resmi

Favicon ve Facebook Resmi

Sitenize özel favicon yükleyebilirsiniz. Yüklediğiniz resim aynı anda Facebook paylaşımlarında çıkması için sitenize eklenecektir.

14 gün ücretsiz deneyin!

Web sitesi paketlerimizi incelemek için lütfen demo formunu eksiksiz doldurunuz.

Whatsapp ile görüş
Hemen Ara