facebook

Sunucu Özellikleri

Türkiye'de bulunan kendi özel sunucularımızda müşteri web sitelerimiz barındırılmaktadır. Güvenlik önlemleri, yedekleme gibi işlemler tarafımızdan yapılmaktadır. Windows ürünlerinizi kullanan şirketimiz Microsoft'un sitesinde yer almaktadır.

Web Alanı ve Trafik

Binlerce müşterimiz arasında web alanı ve trafik limitlerini aşabilen müşterimiz henüz bulunmamaktadır. Yüklediğiniz dosyalar özel yazılımız ile optimize edilmektedir. Yaklaşık 200.000 adet resim yükleyebilir ve binlerce ziyaretçi alabilirsiniz. En çok trafik alan müşterilerimiz limitlerin henüz %10'unu geçememiştir. Limitler aşıldığında da web siteniz kapalı kalmaz, istediğiniz zaman limitlerinizi artırabilirsiniz. Limitler sistemimizin istismar edilmemesi için konulmaktadır.

Web Alanı ve Trafik
Sınırsız E-Mail Hesabı ve E-Mail Alanı

Sınırsız E-Mail Hesabı ve E-Mail Alanı

E-mail hesap oluşturma ve e-mail alanı limitsizdir. info@siteadi.com, isim@siteadi.com gibi istediğiniz kadar e-mail adresi oluşturabilirsiniz. Her e-mailden sınırsız e-mail gönderebilir ve alabilirsiniz. E-maillerinizi outlook gibi programlarda ve akıllı telefonlarınızda kullanabilirsiniz. E-maillerin POP3 ve IMAP desteği bulunmaktadır.

Türkiye Lokasyon

Türkiye'de bulunan kendimize ait özel sunucumuzda tüm müşteri sitelerimiz barındırılmaktadır. Güvenlik önlemleri, yedekleme gibi işlemler tarafımızdan sağlanmaktadır. Sunucu yedeklemeleri belirli aralıklarla farklı lokasyonlara alınmaktadır.

Türkiye Lokasyon

14 gün ücretsiz deneyin!

Web sitesi paketlerimizi incelemek için lütfen demo formunu eksiksiz doldurunuz.

Whatsapp ile görüş
Hemen Ara