facebook

Üyelik Sistemi

Ziyaretçilerinizin sitenize üye olmalarını sağlayabilirsiniz. Üyelik formunda istediğiniz alanları değiştirebilirsiniz. Sadece üyelerinizin görebileceği sayfalar oluşturabilirsiniz.

Üyelik Sistemi

Ziyaretçileriniz sitenize üye olabilirsiniz. Mevcut üyelerinizi düzenleyebilir, silebilir ya da engelleyebilirsiniz. İstediğiniz zaman üye alımını açıp kapatabilirsiniz. İsterseniz üyelikleri yönetici onaylı yapabilirsiniz. Siz de yönetim paneli paneli üzerinden yeni üye eklemesi yapabilirsiniz.

Üyelik Sistemi
Üyelik Formu

Üyelik Formu

Üye kayıt formunda bulunan alanları belirleyebilirsiniz. Sitenize üye olmak isteyen ziyaretçilerinizden cep telefonu, adres gibi bilgileri alabilirsiniz. Doldurulması zorunlu alanları belirleyebilirsiniz.

İçerik Gönderme

Üyeleriniz kendi panelleri üzerinden size içerik gönderebilirler. Üyelerin gönderdikleri içerikleri yönetici olarak yönetim panelinizde görebilirsiniz. Uygun gördüklerinizi sitenize ekleyebilirsiniz.

İçerik Gönderme
Üyelik Blokları

Üyelik Blokları

Sitenizin sağında, solunda ya da üst kısmında üyelik bloğunu kullanabilirsiniz. Bu blok sayfasında sitenize üye giriş yapılabilir, yeni üye kaydı yapılabilir ve şifremi unuttum sayfası kullanılabilir.

14 gün ücretsiz deneyin!

Web sitesi paketlerimizi incelemek için lütfen demo formunu eksiksiz doldurunuz.

Whatsapp ile görüş
Hemen Ara