facebook

İletişim ve Sosyal Medya

İletişim modülü ile iletişim sayfanızda iletişim formu aracılığıyla ziyaretçilerinizden mesaj alabilirsiniz. Google Harita desteği ile tek tıkla adresinizi sitenizde gösterebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarınıza kolayca link verebilirsiniz.

İletişim Bilgileri

Adres, telefon, fax, e-mail gibi iletişim bilgilerinizi iletişim sayfanızda gösterebilirsiniz. Telefon numaranıza tıklanarak mobil cihazlardan anında arama yapılmasını sağlayabilirsiniz.

İletişim Bilgileri
İletişim Formu

İletişim Formu

İletişim formu aracılığıyla ziyaretçilerinizden mesaj alabilirsiniz. Ziyaretçilerinizin gönderdiği mesajları aynı anda mailinizden okuyabilirsiniz.

Google Harita

Harita üzerinden kolayca konumunuzu işaretleyerek ziyaretçilerinizin Google Harita üzerinden adresinizi bulmalarını sağlayabilirsiniz.

Google Harita
Sosyal Medya Hesapları

Sosyal Medya Hesapları

Facebook, Twitter, Google Plus, Instagram, Youtube, Linkedin, Foursquare, Pinterest, Vimeo, Soundcloud, Tumblr gibi sosyal medya hesaplarına bağlantı verebilirsiniz. Yönetim Paneli üzerinde bulunan ilgili alanlara sadece hesap adreslerinizi yazmanız yeterlidir. Site içerisinde bulunan ikonlardan otomatik olarak sosyal medya hesaplarınıza link verilmektedir. Facebook beğeni kutusu ve Twitter kutusunu aktif ederek de sitenizin belirli alanlarında görünmesini sağlayabilirsiniz.

14 gün ücretsiz deneyin!

Web sitesi paketlerimizi incelemek için lütfen demo formunu eksiksiz doldurunuz.

Whatsapp ile görüş
Hemen Ara