facebook

Sayfalar ve Modüller

Sınırsız sayıda sayfa oluşturabilir, sayfalarınızı yönetebilir, düzenleme ve silme işlemlerini yapabilirsiniz. BilgiKurumsal mühendislerinin özel olarak geliştirdiği profesyonel modül sistemine sahip olursunuz.

Sınırsız Sayfa

İnternet sitenizde sınırsız sayfa oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz sayfaları düzenleyebilir, silebilir, aktif ya da pasif duruma getirebilirsiniz. Sayfalarınıza şifre koyabilir, sadece üyelerinizin görmesini sağlayabilir, sayfa resmi yükleyebilir, yorumlara açık yapabilirsiniz.

Sınırsız Sayfa
Sınırsız Kategori ve Alt Kategori

Sınırsız Kategori ve Alt Kategori

İnternet sitenizde sınırsız kategori ve alt kategori oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz sayfalara yine sınırsız sayfa ekleyebilirsiniz.

Yorumlar

Ziyaretçileriniz sayfalarınıza yorum yapabilirler. Ziyaretçilerinizin yaptığı yorumlar yönetici onayından sonra ilgili sayfanın altında listelenmektedir.

Yorumlar
Sayfa Şifreleme

Sayfa Şifreleme

Sayfalarınıza özel şifreler koyarak sadece şifreyi bilen kullanıcıların o sayfayı görüntülemesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca sadece sitenize üye olanların görmesini istediğiniz sayfalar oluşturabilirsiniz.

Sayfa Resmi

Sayfanıza özel resim ekleyerek sayfa içerisinde görünmesini sağlayabilirsiniz. Eklediğiniz resimler aynı anda facebook paylaşımlarında gözükecek resim olarak da otomatik olarak eklenmektedir.

Sayfa Resmi
Gelişmiş SEO

Gelişmiş SEO

Sayfalarınıza özel başlık,anahtar kelime ve açıklamalar girebilirsiniz. Gelişmiş SEO seçeneğini girmeseniz bile sistemimiz bu alanları otomatik olarak oluşturmaktadır.

14 gün ücretsiz deneyin!

Web sitesi paketlerimizi incelemek için lütfen demo formunu eksiksiz doldurunuz.

Whatsapp ile görüş
Hemen Ara